Kosović: Jedva čekam da stanem uz aut liniju u Humskoj

Fudbaler Partizana Nebojša Kosović izjavio je da je srećan što će se posle šest meseci pauze zbog povrede uskoro vratiti na teren i istakao da mu je najteže bilo što protiv Viktorije iz Plzenja nije mogao da pomogne saigračima.

Kosović je početkom septembra na utakmici Crne Gore protiv Kazahstana pokidao prednje ukrštene ligamente kolena, zbog čega je morao na operaciju u Rim kod profesora Paola Marijanija.

"Profesor Marijani mi je potvrdio da mogu da igram i sada bi trebalo da što bolje da treniram kako bih se nametnuo treneru Miroslavu Đukiću. Ne mogu vam opišem koliko sam srećan. Jedva sam čekao i milion puta sam i tokom priprema hteo da uđem u igru, jer sam se osećao dobro, ali subjektivan osećaj je jedno, a fizika nešto drugo", izjavio je Kosović za klupski sajt.

Crnogorski reprezentativac, koji je dobio poziv i za naredno okupljanje od selektora Ljubiše Tumbakovića, izjavio je da mu je najteže bilo što nije mogao da pomogne klupskim drugovima u utakmici šesnaestine finala Lige Evrope protiv Viktorije iz Plzenja i naveo da je zbog što bržeg povratka na teren trenirao od sedam ujutru.

"Veliku zahvalnost dugujem Andreji Milutinoviću, kod kojeg sam se oporavljao. Radio sam satima i satima, od sedam ujutru, ali sam imao samo jedan cilj i istrajao sam. Jedva čekam da stanem uz aut liniju u Humskoj i uđem u igru", rekao je Kosović.

Kosović je u Partizan stigao iz belgijskog Standarda na leto 2015. godine i osvojio titulu prvaka Srbije i dva Kupa, a pre crno-belih igrao je još i za mađarski Ujpešt i Vojvodinu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара