Navijački neredi u Bilbau

Navijači francuskog Marseja koji su doputovali u Bilbao na meč Lige Evrope izazvali su nerede pre i za vreme utakmice na stadionu u Španiji.

Francuski hiligani su se pre meča sukobili sa redarima, kada je prilikom ulaska na stadion došlo do tuče.

Tom prilikom, kako prenose lokalni mediji, povređene su dve osobe i obe su zbrinute u bolnici, ali bez povreda opasnih po život.

Francuzi tu nisu stali, za vreme utakmice su sa gornje su tribine bacali baklje na donju i pritom povredili maloletnu devojčicu.

Nakon toga su redari i policija krenuli prema tribini gde su se nalazili gostujući navijači kako bi ih izveli sa stadiona, a onda je došlo do novog sukoba.

Bilbao je nedavno takođe bio poprište velikih sukoba navijača kada je i jedan pripadnik policije tragično izgubio život.

Marsej je plasman u četvrtfinale Lige Evrope izborio pobedom protiv Atletik Bilbaa sa ukupnih 5:2 iz dve utakmice.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи