Arsenal i u Londonu slavio protiv Milana

Arsenal – Milan 3:1 (1:1). Fudbaleri Arsenala plasirali su se u četvrtfinale Lige Evrope pošto su pred svojim navijačima u Londonu slavili protiv Milana sa 3:1. Dva gola za „tobdžije“ postigao je Velbek a jedan Džaka, dok je jedini pogodak za „rosonere“ postigao Čalhanoglu. Engleski tim je i u prvoj utakmici, u Milanu, pobedio sa 2:0.

Nakon pobede od 2:0 na "San Siru", Arsenal je i na "Emirejtsu" savladao Milan i potvrdio plasman u četvrtfinale Lige Evrope.

"Rosoneri" su odlično otvorili meč fantastičnim golom Hakana Džalhanolua u 35. minutu i dali sebi nadu da mogu do pobede u Londonu.

Samo dva minuta kasnije sudija Erikson dosuđuje sumljiv jedanesterac nad Velbekom koji sa bele tačke izjednačuje na 1:1.

Granit Džaka u 71. minutu uz veliku pomoć Đanluiđija Donarume, i Velbek u 86. minutu samo su stavili tačku na već rešen dvomeč.

To meča u Londonu:

22.54 - Kraj meča, pobeda Arsenala nad Milanom 3:1. "Tobdžije" su u četvrtfinalu Lige Evrope!

22.48 - GOOOL! Dani Velbek u 86. minutu stavlja tačku na ovu utakmicu, Arsenal je u četvrtfinalu Lige Evrope

22.33 - GOOOL! Džaka postiže novi pogodak za Arsenal, katastrofalna reakcija golmana Milana Donarume. Italijani na pragu eliminacije...

22.07 - Nastavljen meč u Londonu...

21.59 – Završeno je prvih 45 minuta, rezultat je 1:1. Arsenal je bio konkretniji u prvom poluvremenu u kojem je imao znatno više loptu u nogama. Ipak, nakon sjajnog gola Čalhanoglua, utisak je da je Arsenal do izjednačenja došao nakon sudijske greške.

21.51 – GOOOL! Ekspresni odgovor Arsenala. Velbek je siguran sa bele tačke u 39. minutu, šalje Donarumu na jednu, a loptu na drugu stranu i donosi izjednačenje.

21.50 – Penal za Arsenal! Velbek je pao na samoj ivici kaznenog prostora, a sudija je odlučio da je to bilo dovoljno za najstrožu kaznu.

21.49 – GOOOL! Milan vodi sa 1:0, strelac je Čalhanoglu u 35. minutu. Majstorija turskog internacionalca koji je sa dvadesetak metara veoma jakim i preciznim šutem savladao Ospinu. 

21.05 – Počeo je meč između Arsenala i Milana. 

22.45 - Poznati su i sastavi timova za meč u Lodonu...

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи