Siti: Nemamo šanse da dovedemo Mesija

Sportski direktor Mančester sitija Feran Sorijano izjavio da su šanse za dovođenje Lionela Mesija u taj klub, uprkos finansijskoj moći, ravne nuli.

"Nemamo šanse za dovođenje Mesija, poznajem njega i njegovu porodicu vrlo dobro i zadovoljni su životom u Barseloni, gde će Leo sigurno i ostati. Sigurno da je on najbolji fudbaler u istoriji tog sporta, ali moraćemo da nastavimo put bez njega", izjavio je Sorijano.

Sorijano je u periodu od 2003. do 2008. godine bio zamenik finansijskog direktora "Blaugrane", gde je upoznao Pepa Gvardiolu, a potom i nastavio s njim saradnju.

"Pepova glavna karakteristika je ogroman rad, mnogi misle da je on genije, ali on zapravo samo radi više od ostalih. Zna da je fudbal veoma okrutna igra i da, ukoliko se opustite, možete da primite mnogo golova", dodao je on.

"Ključ uspeha nekog kluba je strpljenje. Klubovi koji konstantno pobeđuju nisu oni koji menjaju trenera svaka dva meseca ili na godinu dana. Trener mora da ima dugoročan plan, ali i snage i hrabrosti da donese ispravne odluke, čak i kada se one ne poklapaju sa željama navijača", rekao je sportski direktor Sitija.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво