Kup Srbije: Partizan u Ivanjici, Zvezda u Šapcu

Fudbaleri Partizana u sredu gostuju u Ivanjici Javoru, a Crvena zvezda u Šapcu ekipi Mačve u utakmicama četvrtfinala Kupa Srbije. U preostala dva meča Vojvodina u Novom Sadu čeka Mladost iz Lučana, dok se u Kruševcu sastaju Napredak i Čukarički.

Već od 13 sati prvi na teren izlaze Javor i Partizan koji ima realnije šanse da odbrani trofej u najmasovnijem takmičenju, nego u Superligi gde zaostaje 12 bodova za Crvenom zvezdom.

Izabranici Miroslava Đukića izašli su iz krize sa dve pobede nad Radom i Čukaričkim i žele da nastave u istom ritmu.

Dva i po sata kasnije u Šapcu, u pravom fudbalskom ambijentu, nadmetaće se Mačva i Crvena zvezda u prvom od dva međusobna duela ove nedelje jer se na istom stadionu sastaju i za vikend u prvenstvu.

Zvezda hoće da se vrati na pobednički kolosek posle kiksa protiv Napretka i nema pravo na grešku ukoliko hoće da osvoji Kup Srbije posle šest godina.

Za 17 sati zakazani su mečevi Napredak - Čukarički i Vojvodina - Mladost.

U slučaju nerešenog rezultata posle 90 minuta izvodiće se penali.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи