Matijašević razočaran, sledi razgovor sa predsednikom...

Sportski direktor FK Čukaričkog Vladimir Matijašević, razočaran porazom od Partizana (2:0), razmišlja da napusti tu funkciju i najavio razgovor sa predsednikom kluba Draganom Obradovićem.

"Četiri utakmice, koje su samo na papiru bile lakše, smo dobro odigrali. Dve pobede i dva nerešena rezultata, nije loše. Međutim, potom je usledila utakmica sa Partizanom gde smo bili katastrofalni. Pogotovo prvo poluvreme, dok je u drugom i Partizan verovatno igrao onoliko koliko mu je bilo potrebno. Ja sam razocaran, pre svega u ljude. Jednostavno, na toj utakmici pokazuješ neki svoj kvalitet. Nismo postojali posle primljenog gola", rekao je Matijašević za klupski sajt.

Kako je naglasio, situacija je takva da ekipa mora da se razdrma i da mora pristup da se promeni ukoliko Čukarički želi da izađe u Evropu.

"U sredu nas očekuje utakmica protiv Napretka i u Kruševcu nemamo šta da tražimo ukoliko na teren izađemo ovako kao protiv Partizana. Napredak je i protiv Zvezde pokazao da je jedan odličan tim. Tamo sam radio i tačno znam o cemu govorim".

On je dodao da zamera igračima na partiji protiv Partizana, pre svega zbog odnosa, ali i lično prihvatio odgovornost.

"Ipak, ja sam kriv zato što su oni tu, tako da ni oni ne mogu da budu najveći krivci. Definitivno mi se neke stvari ne svidaju. Nadam se da su momci pametni, održacemo sastanak i smatram da ćemo se trgnuti. Već sada moramo da počnemo da se bavimo prelaznim rokom. Sve će se više znati u sredu i četvrtak kada vlasnik kluba dođe i kada sednemo za sto da razgovaramo", zaključio je Matijašević.

Fudbaleri Čukaričkog nalaze se na četvrtom mestu na tabeli Superlige, koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope, sa tri boda više od subotičkog Spartaka, pet od Napretka i šest od Vojvodine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво