Crvena zvezda počela pripreme

Pod rukovodstvom novog trenera Čeha Zdenjeka Zemana fudbaleri Crvene zvezde počeli su pripreme za novu sezonu u okrnjenom sastavu. Centarhalf Ibrahim Gaj i vezista Segundo Kastiljo dobili su produženi odmor, a prelazni rok još traje.

Trener Zvezde, Zeman okupio je igrače i počeo lagane treninge, ali pred sobom još uvek nema jasnu sliku sa kakvim timom raspolaže. Šestorici angažovanih Edgardu Da Silvi, Vukašinu Deviću, Bobanu Maksimoviću, Nikolu Mijailoviću, Dejanu Jakoviću i Branimiru Subašiću priključili su se Ibrahim Some, Marjan Marković, Dragomir Vukobratović i Saša Stamenković. U prelaznom roku Crvena zvezda želi da angažuje još najmanje tri igrača.

Beograđani su počeli intenzivne razgovore sa grčkim Olimpijakosom oko povratka Darka Kovačevića u tim "crveno belih". Kontakt sa Olimpijakosom je uspostavljen i u naredna dva- tri dana intenzivno će se razovarati o mogućnosti povratka bivšeg centrafora i nacionalnog tima.

U opticaju su i nekadašnji centrahaf Zvezde Milan Biševac, kao i Nenad Kovačević, koji su proteklu sezonu proveli igrajući za francuski Lans. Pošto je Lans ispao iz prve francuske lige, razgovara se sa ovom dvojicom fudbalera da se vrate u "staro jato", ali obojica fudbalera imaju primamljive ponude od drugih francuskih klubova i njihovo angažovanje u ovom trenutku još uvek nije definisano.

Pored fudbalera koji su angažovani, Zvezda u minulom prelaznom roku ostala je bez Bojana Pavlovića, Ivana Ranđelovića, Đorđa Tutorića, Dušana Baste, Nikole Trajkovića, Milanka Raškovića, Mizdongarda Betolingora, Bojana Miladinovića, Vladimira Mudrinića, Dragana Stančića i Vladimira Đorđevića.

Sportski direktor Goran Bonjevčević najavio je da Zvezda razgovara i sa Nikolom Drinčićem, koji trenutno igra u ruskom Amkaru, ali je njegov transfer u ovom trenutku još na "dugačkom kanapu". Sigurno je da će Beograđani ostati i bez najboljeg strelca u minuloj sezoni Nenada Jetrovića, koji angažman traži u nekom stranom klubu.

Bivši reprezentativac Ognjen Koroman dobio je primamljivu novčanu ponudu iz Južne Koreje, ali njega, kao ni klub, ne zadovoljava takva ponuda i on će nastaviti da trenira sa svojim klub, uz mogućnost da u poslednjem trenutku ode u neki inostrani klub.

Fudbaleri Zvezde će trenirati u dve faze. Posle dva-tri dana boravka u Beogradu, 1. jula putuju u Austriju, na dvonedeljne pripreme. Nakon toga, odlaze na dve nedelje u Sloveniju, a potom se vraćaju u Beograd gde će do početka nacionalnog prvenstva i učešća u Kupu Uefa trenirati na svom stadionu.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи