Juventus ponovo vodi trku, Lacio jedva do boda protiv Kaljarija

Ekipa Juventusa savladala je Udineze (2:0) i popela se na vrh tabele italijanske Serije A. Istina, Napoli može da se vrati na čelo, ako slavi protiv Intera u Milanu, tima koji je volšebno odoleo na stadionu San Paolo u prvom delu sezone.

Paulo Dibala je bio dvostruki strelac za ekipu Masimilijana Alegrija, a od dva veoma lepa gola ipak je lepši bio onaj prvi, iz slobodnog udarca.

Iguain je promašio penal u 38. minutu, što je peti promašeni jedanaesterac za Argentinca iz 17 pokušaja. Domeniko Berardi je jedini fudbaler koji je promašio više penala u Seriji A (šest) od sezone 2013-2014.

Lacio je, posle remija sa kijevskim Dinamom u Ligi Evrope, ponovo odigrao 2:2, ovoga puta sa Kaljarijem.

Gosti sa Sardinije su vodili sa 2:1 uoči poslednje šestine meča, ali je Čiro Imobile u „debeloj" nadoknadi vremena doneo bod nebeskoplavima iz prestonice.

Dušan Basta je odigrao čitav meč za tim Simonea Inzagija, dok je Sergej Milinković-Savić igrao u poslednjih 25 minuta.

Krotone je savladao Sampdoriju rezultatom 4:1, Atalanta je pobedila Bolonju u gostima (1:0), dok su Sasuolo i SPAL remizirali (1:1).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво