Lalatović: Partizanu i Zvezdi se ne preti, ali...

Trener fudbalera Čukaričkog Nenad Lalatović izjavio je da se Partizanu i Crvenoj zvezdi ne preti u Superligi i prepustio crno-belima ulogu favorita u derbiju 27. kola.

"Čeka na derbi kola, igraju drugi i četvrti tim na tabeli. Očekuje nas praznik fudbala i nadam se da će tribine biti ispunjene do poslednjeg mesta. Partizan i Zvezda su klubovi kojima ne treba pretiti. Gde god da igraju u Superligi, oni su favoriti. Zato tu ulogu favorita i sada prepuštam njima", rekao je Lalatović.

Ipak, kako je naveo, sa druge strane veruje u svoj tim i učiniće sve da iznenade aktuelnog šampiona.

"Definitivno će biti teška utakmica za nas, ali svi bi trebalo da živimo za ovakve mečeve. Pun stadion, protivnik igrao Ligu Evrope, prezimio tamo, svi elementi su tu. Naravno da imam veliki motiv da pobedimo, ali uvek je tako , ne samo što je rival Partizan, a ja sam zvezdaš i odrastao sam u Zvezdi. Često me pogrešno tumače, možda i zbog mog temperamenta, ali ja Partizan ne mrzim, samo ne navijam za njega", zaključio je Lalatović.

Utakmica 27. kola Superlige između Čukaričkog i Partizana igra se sutra od 15 sati na Banovom brdu.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво