Brazilac Artur u Barseloni za 40 miliona evra

Brazilski fudbaler Artur Melo preći će u Barselonu, potvrdio je predsednik njegovog sadašnjeg kluba Gremija Romildo Bolzan.

Artur ima 21 godinu, igra na poziciji veznog i jedan je od najtalentovanijih fudbalera u Brazilu.

"Na dobrom smo putu da završimo transfer. Još uvek papiri nisu potpisani, ali je transfer u završnoj fazi. Mislim da će sve biti završeno za dan ili dva. Neke stvari zavise od pravnih pitanja, verujem da će sve biti uskoro završeno", rekao je Bolzan za brazilsku televiziju Foks.

Barselona je šampionu Južne Amerike za transfer Artura izdvojila 30 miliona evra, plus još 10 miliona kroz bonuse.

Španski mediji prenose da će Artur ostati na pozajmici u Gremiju i da će se se preseliti na Nou Kamp tek od januara 2019. godine, prema dogovoru dva kluba. Artur će se obavezati na petogodišnju saradnju sa katalonskim velikanom.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво