Neizvesno u Rimu, Moraeš sprečio preokret

Fudbaleri Lacija i Dinamo Kijeva odigrali su nerešeno 2:2 na Olimpijskom stadionu u Rimu u meču osmine finala Lige Evrope. U ostalim mečevima pobede su zabeležili Olimpik, Lajpcig i Sporting.

Prava rezultatska klackalica odigrala se u Rimu, gde je došlo do četiri promene rezultata.

Nakon prvog poluvremena u kojem nisu viđeni golovi, Kijevljani su prvi došli do prednosti, kada je u 52. minutu petom mrežu pogodio Cigankov.

Usledio je ekspresni preokret Lacija, koji je do prednosti od 2:1 došao golovima Imobilea i Andersona u 54. i 62. minutu. 

Do kraja meča viđen je sjajan pogodak Moraeša koji je u 79. minutu meča postavio konačnih 2:2. 

U ostalim mečevima Olimpik je sa 3:1 savladao Bilbao, Lajpcig je na svom terenu pobedio Zenit sa 2:1, dok je Sporting takođe kod kuće savladao Viktoriju iz Plzena. 

Ovako je protekao meč u Rimu:

22.51 – Kraj meča, Lacio i Dinamo iz Kijeva odigrali su nerešeno sa 2:2. 

22.41 – GOOOL! Izjednačenje Dinama na 2:2. Moraeš majstorijom donosi gostima izjednačenje u 78. minutu. Sa dvadesetak metara je pored dvojice defanzivaca uputio veoma jak i precizan udarac i postigao gol. 

22.24 – GOOOL! Preokret Lacija na 2:1, Anderson je strelac u 62. minutu. Brazilac se  ovoga puta našao u ulozi strelca. Slično kao što je to uradio Imobile, pobegao je odbrani Dinama i uspeo da preciznim udarcem postigne gol.

22.16 – GOOOL! Ekspresni odgovor Lacija u 54. minutu. Imobile je pobegao odbrani gostiju i na asistenciju Andersona sa ivice kazneneog prostora postigao efektan pogodak.

22.14 – GOOOL! Dinamo vodi sa 1:0 od 52. minuta. Cigankov se odlično snalazi u šesnaestercu protivnika i petom ubacuje loptu u mrežu Lacija.

22.10 – Nastavljeni su preostali mečevi osmine finala.

21.52 – Završeno je prvo poluvreme u Rimu koje je protklo bez golova. Rezultati ostalih mečeva Lige Evrope na poluvremenu: 

Olimpik – Bilbao 2:1
Lajpcig – Zenit 0:0
Sporting – Viktorija 1:0 

21.35 – Nakon pola sata utakmice, Lacio, koji ima potpunu inicijativu, je imao dve šanse za pogodak, ali su neprecizni bili Basta i Anderson.

21.05 – Počeo je meč osmine finala Lige Evrope na Olimpijskom stadionu u Rimu.

21.00 – Igrači obe ekipe izašli su na teren, meč uskoro počinje, ali pre toga će se odati počast preminulom kapitenu Fijorentine Davideu Astoriju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво