Barselona u "strahu" da neko ne plati 700 miliona za Mesija

Španski fudbalski gigant Barselona plaši se da bi zbog trenda astronomskih transfera neki klub mogao da plati 700 miliona evra za otkupnu klauzulu prve zvezde tima Lionela Mesija, prenosi Skaj sport.

Finansijski direktor Katalonaca Pančo Šroder izjavio je da je sa Mesijevim novim ugovorom do 2021. godine praktično dogovoreno da do kraja karijere ostane u Barseloni, ali i da postoji zebnja da se ponovi situacija sa Nejmarom kada je PSŽ letos izdvojio rekordnih 222 miliona evra.

"Postavili smo visoku klauzulu koja bi trebalo da bude dovoljna da Mesi do kraja karijere ostane u Barseloni. Međutim, isto to smo pomislili i za Nejmara, ali se drugačije ispostavilo. Teško je reći šta će se desiti u budućnosti, nemam kristalnu kuglu, a svet je postao lud", rekao je Šroder, a prenosi Skaj Sport.

Mesi je celu karijeru proveo u Barseloni, još od 2001. godine kada je kao dečak stigao u La Masiju i kasnije osvojio mnoštvo trofeja, uključujući osam titula u Primeri, četiri Lige šampiona, ali i pet Zlatnih lopti za najboljeg fudbalera sveta.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара