Dibala srušio Lacio na "Olimpiku", Roma zaustavila Napoli

Fudbaleri Juventusa savladali su u Rimu ekipu Lacija sa 1:0, golom Paula Dibale u poslednjim trenucima meča. Roma u gostima savladala Napoli sa 4:2, uz dva pogotka Edina Džeka.

Juventus ne odustaje od trke sa Napolijem! "Stara dama" savladala je kao gost ekipu Lacija sa 1:0, u jednom od derbi mečeva 27. kola Serije A.

Torinski crno-beli do pobede na "Olimpiku" stigli su u zaustavnom vremenu utakmice, a strelac je bio Argentinac Paulo Dibala.

Juventus je prišao na bod zaostatka vodećem Napoliju (uz utakmicu manje "Stare dame"), koji je na svom terenu doživeo težak poraz od Rome 4:2.

Napoli je poveo golom Insinjea u šestom minutu, da bi samo minut kasnije izjednačio Under. Edin Džeko je zatim postigao dva pogotka, u 26. i 73. minutu, da bi Peroti rešio pitanje pobednika.

Konačan rezultat postavio je Dris Mertens u poslednjim trenucima meča.

Roma je tako preskočila gradskog rivala na trećem mestu na tabeli. 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи