Poraz Partizana u Nišu

Fudbaleri Partizana poraženi su na gostovanju u Nišu od ekipe Radničkog sa 1:0 u okviru 25. kola Superlige Srbije. Posle ravnopravne borbe ruvala tokom prvog poluvremena, fudbaleri Radničkog su do pobede došli pogotkom Pavkova u 75. minutu utakmice.

Meč se odigrao u veoma lošim i limitiranim uslovima za igru, što je i uticalo na igru obatima.

Tokom prvog poluvremena odvijao se ravnopravan duel drugoplasirane i trećeplasirane ekipe na tabeli Superlige Srbije, da bi se na poluvreme otišlo bez golova sa nekoliko prouštenih šansi na obe strane.

U nastavku utakmice Radnički je za nijansu bio konkretniji i uspeo u 75. minutu da golom Pavkova dođe u vođstvo koje je uprkos naletima Partizana održao do kraja duela.

Posle pobede nad direktnim rivalom za drugo mesto na tabeli Radnički trenutno ima 46. bodova, a Partizan je zadržao drugu poziciju sa dosadašnjih 52. boda, što je za 14 manje od prvoplasirane Crvene zvezde.

Rezultate ostalih mečeva 25. kola Superlige možete pogledati ovde.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи