Murinjo: Mislim da je ovo poslednja Zlatanova sezona u klubu

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović najverovatnije igra poslednju sezonu u dresu Mančester Junajteda, izjavio je menadžer kluba Žoze Murinjo na konferenciji za medije.

Iskusni napadač je letos produžio ugovor sa Junajtedom do kraja sezone, ali je od povratka na teren u novembru posle sedmomesečne pauze odigrao samo pet utakmica u Premijer lige pre nego što se ponovo povredio krajem januara.

"Mislim da Zlatan igra poslednju sezonu u Junajtedu, a na njemu je da odluči da li će na nastaviti da igra ili ne. Sramota je da povrede u nezgodnom momentu bace senku na odličnu karijeru. Teška sezona za Ibrahimovića", izjavio je Murinjo na konferenciji za medije uoči utakmice protiv Kristal Palasa.

Ibrahimović je u Junajted stigao u julu 2016. godine iz Pari Sen Žermena, a pre toga igrao je za Milan, Barselonu, Inter, Juventus, Ajaks i Malme.

Fudbaler koji u klupskoj karijeri ima 31 trofej u dresu reprezentacije Švedske igrao je 116 puta i postigao 62 gola.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво