Đukić: U Partizanu uvek turbulentno, pobeda pravi lek

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić uoči gostovanja Radničkom u Nišu u derbiju 26. kola Superlige Srbije izjavio da očekuje tešku utakmicu na "Čairu" i loše uslove za igru, ali da njegov tim uvek ide na pobedu.

Đukić je potvrdio da se na teren vraćaju kapiten Miroslav Vulićević i štoper Milan Mitrović, dok će napadač Leandre Tavamba propustiti duel zbog kartona.

"Očekuju nas teški uslovi za igru. Radnički je dobra ekipa, koja će igrati ofanzivno. Idemo na tri boda bez obzira na to što neće biti lako, ali na svakom gostovanju moramo da tražimo pobedu. Moramo se prilagoditi lošim uslovima terena, jer tri boda vrede isto tamo i na našem stadionu. Igrali smo pod sličnim uslovima i u Kruševcu, ali ne preostaje nam ništa drugo nego da se adaptiramo", izjavio je Đukić na konferenciji za medije u Sportskom centru Teleoptik.

Trener aktuelnog šampiona Srbije istakao je da su njegovi igrači svesni trenutka u kome se nalazi klub nakon eliminacije iz Evrope i da jedino pobeda posle kikseva protiv Viktorije i Zemuna može da vrati raspoloženje.

"Tražimo vetar u leđa i pobedu koja bi nam značila posle eliminacije iz Evrope. Svaki put posle kiksa dolazi do potresa, pravi lek je dobra igra i pobeda. Ekipa je dobro trenirala ove nedelje, igrači su svesni da nas jedni pobeda vraća na stare staže", rekao je Đukić.

Đukić je priznao da crno-beli imaju problem sa postizanjem golova i da to nije samo krivica napadača, već cele ekipe, ali da će uvek stati uz igrače.

"Svesni smo da moramo da pobeđujemo, u Partizanu je uvek turbulento, ali svi u sportskom sektoru pokušamo da to amortizujemo to i uradimo sve da se ne oseti nepoverenje. Uvek ću biti uz igraće i stručni štab kako u radosti posle Videotona i Jang Bojsa, tako i kada "plačemo i krvarimo"", izjavio je Đukić.

Utakmica između Partizana i Radničkog igra se u subotu od 14.30 u Nišu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво