Novi kiks neubedljive Barselone

Fudbaleri Barselone i Las Palmasa odigrali su nerešeno 1:1 u meču 26. kola La Lige. Barselona je zadržala lidersku poziciju, ali je Atletiko smanjio zaostatak na pet bodova.

Iako je dominirala posedom, stvorenim šansama i tokom meča, Barselona je zabeležila novi kiks, ovoga puta na gostovanju kod Las Palmasa.

Katalonci su poveli fenomenalnim golom Mesija iz slobodnog udarca u 21. minutu.

Nekoliko prilika za dupliranje prednosti propustili su redom Suarez, Mesi i Iniesta, i činilo se da je samo pitanje vremena kada će Barsa materijalizovati stvoreno.

Ipak, umesto toga, desilo se izjednačenje Las Palmasa u 48. minutu meča.

Nakon gužve u šesnaestercu gostiju, lopta je pogodila nekoliko igrača, potom i stativu i svi u Barseloni su bili začuđeni kada je sudija, ispostaviće se sa razlogom (igranje rukom Vermalena) dosudio penal za domaćina.

Izuzetno siguran sa bele tačke bio je Kaljeri, što je ujedno bio i jedini šut Las Palmasa u okvir gola Barselone.

Iako je znatno konkretnije pokušavala da dođe do gola u nastavku, Barselona je uputila samo dva šuta u okvir gola domaćina i nije uspela da zatrese mrežu i upiše pobedu na meču.

Nakon 2 odigranih mečeva, Barselona je prva na tabeli sa 66 bodova, pet više od drugoplasiranog Atletika, a 15 više od trećeg Reala.

Las Palmas je 18. na tabeli sa 20 bodova. 

U ostalim mečevima Alaves je pobedio Levante sa 1:0, dok su meč bez golova odigrali Betis i Sosijedad. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво