Cucin o penalu: Sve se vidi na snimku

Mladi fudbaler Partizana Luka Cucin izjavio je da se na snimku jasno vidi da li je imao kontakt sa Nemanjom Vučićem kada je dosuđen penal za Zemun.

Sudija Dejan Santrač u spornoj situaciji pokazao je na penal koji je realizovao Vučić, a Partizan je kasnije preko Saše Zdjelera, baš na asistenciju Cucina, stigao samo do remija i zaostatka od 11 bodova za liderom Crvenom zvezdom.

"Penal ne želim da komentarišem, sve se vidi na snimku. Asistencija je došla kao nagrada za veliki trud, ali mi je mnogo krivo zbog tog penala. Ipak, najvažnije je da ekipa nije pala i da smo nastavili još jače", rekao je za klupski sajt 19-godišnji Cucin koji je baš na tom meču debitovao za prvi tim Partizana.

On je dodao da je osetio pritisak Partizanovog dresa, ali da se trudio da bude smiren.

"Mi deca Partizana smo učeni tome od malena i koliko god bilo teško ponosni smo na svaki trenutak proveden na terenu. Pritisak jača, obavezuje, a mi možemo da se sa njim nosimo", poručio je Cucin i da su ga podržali saigrači, što mu mnogo znači.

Hitri desni bek istakao je da je debijem za šampiona Srbije ostvario dečački san.

"Prosto neverovatno, do juče sam sebe zamišljao kako igram na tom stadionu. Za mene je velika privilegija i to što sam bio na priprema na Kipru, što mi je umnogome pomoglo na samopouzdanju. Svaki dan sam upijao sve što oni rade, kako se ponašaju, kako treniraju, a prema nama novajlijama su imali odnos kao prema sebi ravnima i ujedno nam pomagali savetima", zaključio je Cucin.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара