Partizan: Ne možemo i nećemo sedeti skrštenih ruku!

Karusel se ponovo vrti. Crvena zvezda je izdala saopštenje posle prvog kola prolećnog dela prvenstva (uslovno prolećnog), Partizan je izdao saopštenje posle drugog kola. Razlog, naravno - nezadovoljstvo suđenjem...

Partizan je na svom stadionu odigrao 1:1 sa ekipom Zemuna, a gosti su poveli golom iz jedanaesterca. Rukovodeći ljudi srpskog šampiona, autori ovog saopštenja, smatraju da je dosuđivanje penala bila flagrantna, pa čak i namerna greška.

Saopštenje prenosimo u celosti, uz redakcijsku obradu:

"Nakon utakmice između FK Partizan i FK Zemun, prinuđeni smo da se obratimo fudbalskoj javnosti.

U proteklom periodu upozoravali smo na tretman koji FK Partizan ima u domaćim takmičenjima. Danas, sa žaljenjem i ogorčenošću moramo da konstatujemo da smo bili u pravu. Naša ekipa je na današnjoj utakmici oštećena na drastičan način - dosuđivanjem nepostojećeg jedanaesterca u korist FK Zemun, pri rezultatu 0:0.

Pregledom video-snimka, očigledno je, van svake sumnje, da nije postojao ni najmanji fizički kontakt između igrača FK Partizan i igrača FK Zemun. Koji je to kontakt glavni sudija meča video tom prilikom, ostaće tajna za sve učesnike ove utakmice, kao i celokupnu fudbalsku javnost u Srbiji. Time je FK Partizan onemogućen da trijumfuje u ovoj utakmici.

Ne možemo, a da se ne zapitamo, kome je u interesu da mimo pravila fudbalske igre, naočigled sportske javnosti, odlučuje o šampionu Srbije?

FK Partizan će se zvaničnim putem obratiti nadležnim fudbalskim organima i uložiti žalbu na današnje suđenje. Ukoliko se ovakvo drastično suđenje na štetu našeg kluba nastavi i u narednim utakmicama, unapred upozoravamo da ne možemo i nećemo sedeti skrštenih ruku".

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво