Milojević: Pokazali smo karakter

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević je bio zadovoljan nakon pobede svog tima u Subotici.

Zvezda je mogla i ranije da "završi" utakmicu da je iskoristila još neku od mnogobrojnih prilika.

"Vidljivo je da imamo malo taj problem sa realizacijom, stvaramo prilike, ali ne postižemo mnogo golova. Međutim, optimista sam. Ponekad imate jednu ili dve šanse, date dva-tri gola, a nekad imate dosta šansi uz slabiji učinak. Proći će sve to, siguran sam da će proći. Napadači moraju da imaju samopouzdanje. Ja sam strpljiv, raduju me stvari poput borbenosti i drago mi je zbog svega što su pružili moji igrači po teškom terenu", rekao je Milojević posle utakmice u Subotici.

Crvena zvezda nastavila je pobednicki niz u domaćem prvenstvu pobedom od 2:1 nad Spartakom, a junak meča bez sumnje je Milan Rodić koji se dva puta upisao u listu strelaca.

"Ova pobeda došla je u vrlo važnom trenutku za nas. Dosta se govorilo pre meča o uslovima za igru i izuzetno mi je drago što nismo dozvolili da nas sve to poremeti. Ne mogu da kažem da je lako igrati na ledom okovanom terenu, ali snašli smo se i, što je najvažnije došli do nova tri boda i nastavili put ka šampionskoj tituli", rekao je Rodić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи