Raspucani Liverpul i Brajton

Fudbaleri Liveprula savladali su ekipu Vest Hema sa 4:1 na svom stadionu, Brajton je sa istim rezultatom bio bolji od Svonsija, dok su remije u 23. kolu Premijer li zabeležile ekipe Bornmuta, Njukasla, Barnlija, Sautemptona, Lestera i Stouka.

Liverpul je, bar na kratko, izbio na drugo mesto tabele Premijer lige ubedljivom pobedom nad Vest Hemom od 4:1. 

Po gol i asistenciju upisali su Salah i Čan, dok su se u strelce upisali Firmino i Mane na asistencije Čemberlena i  Robertsona. 

Jedini strelac za goste bio je Antonio u 59. minutu meča.

Liverpul je upisao 16 pobedu i 57. bod, što je za jedan više od trećeplasiranog Junajeda koji ima utakmicu manje.

Vest Hem je 13. sa 30 bodova.

Brajton je sa 4:1 bio bolji od Svonsija, čime je izbio na 11. mesto i vratio Svonsi na 18. mesto i zonu ispadanja sa 27 bodova.

Lester i Stouk su odigrali nerešeno 1:1, strelci su bili Šaćiri u 43. i Batlend koji je loptu u svoju mrežu ubacio u 70. minutu meča. 

Lester je osmi na tabeli sa 36 bodova, dok je Stouk pretposlednji sa 26.

I Barnli i Sautempton su odigrali 1:1, Barnli je sedmi na tabeli sa 37, dok je Sautempton 16. sa deset bodova manje. 

Bornmut i Njukasl su odigrali 2:2, strelci za domaćina bili su Smit i Gosling, dok je dvostruki strelac za Njukasl bio Gejl. "Svrake" su 15. na tabeli sa 29 bodova, dok je Bornmut deseti sa 32.

Hadersfild je u gostima savladao Vest Bromič sa 2:1, čime je izbio na 14. poziciju sa 30 bodova, VBA je poslednjeplasirana ekipa Premijer lige sa 20 bodova.

U poslednjem meču dana, Votford je na svom terenu savladao ekipu Evertona sa 1:0, golom Troja Dinija u 80. minutu utakmice.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво