Gvardiola u nevolji zbog Katalonije, pretres aviona i suspenzija

Španska policija je pretresla privatni avion trenera Mančester sitija Pepa Gvardiole po sletanju u Barselonu zbog sumnje da se u njemu nalazi bivši katalonski lider Karles Puđdamon.

Španska policija je direktno po sletanju na aerodrom "El Prat" proverila da li se u privatnom avionu Pepa Gvardiole među putnicima nalazi i bivši katalonski lider Karles Puđdamon.

Puđdamon je prošle godine nakon glasanja o nezavisnosti Katalonije otputovao u Belgiju pa su španske vlasti, na osnovu sudskog naloga, naredile da, ukoliko zakorači na špansko tlo, doskora prvi čovek Katalonije bude uhapšen.

Gvardiola je u Barselonu doputovao u nedelju, a policija je, prilikom detaljnog pretresa, mogla da konstatuje da su u avionu samo Gvardiola i njegova žena i deca.

Kako španski mediji prenose, to nije prvi slučaj da policija traži bivšeg katalonskog lidera u avionu šefa stručnog štaba Mančester sitija, koji često putuje za Barselonu.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи