Читај ми!

LE: Žreb sastavio Arsenal i Milan

Derbi osmine finala Lige Evrope svakako će biti duel između Arsenala i Milana, odlučio je žreb u Nionu. Lacio se sastaje sa Dinamom iz Kijeva, rival Borusije Dortmund je ekipa Salcburga. CSKA iz Moskve igra protiv Liona, a Viktorija Plzenj sa Sportingom iz Lisabona. Lajpcig dočekuje Zenit, Atletiko Madrid Lokomotivu iz Moskve. Olimpik iz Marselja se sastaje sa Atletikom iz Bilbaoa. Prve utakmice su na programu 8. marta, a revanši su 15. marta.

Nekada redovni učesnici Lige šampiona, neretko i same završnice, ukrstiće koplja već u osmini finala Lige Evrope. Pretendenti na trofej, Arsenal i Milan, prvi meč će igrati u Italiji.

Atletiko Madrid, još jedan od pretendenata na titulu u ovom takmičenju, igraće protiv Lokomotive iz Moskve, a prvi duel je u Madridu.

Lacio, posle dvomeča sa Rumunima, sastaje se sa Dinamom iz Kijeva. Prvi meč će se igrati na Olimpijskom stadionu u Rimu.

Lajpcig je eliminisao Napoli, a sledeći rival mu je Zenit. Prvi meč igra se u Nemačkoj, dok je revaš u Sankt Peterburgu.

CSKA iz Moskve će posle duela sa Crvenom zvezdom igrati protiv Liona, koji želi da se domogne same završnice jer se finale igra na njihovom stadionu.

Viktorija iz Plzenja, nakon dvomeča sa Partizanom, u prvom meču osmine finala gostuje kod Sportinga iz Lisabona.

Borusija iz Dortmunda igrače protiv Salcburga, a prvi meč se igra u Nemačkoj. Olimpik iz Marselja igra protiv Atletik Bilbaoa, a prvi meč je na "Veledromu".

Prve utakmice su na programu 8. marta, a revanši su 15. marta.

Parovi osmine finala:

Lacio – Dinamo Kijev
Lajpcig – Zenit
Atletiko Madrid – Lokomotiva Moskva
CSKA Moskva – Lion
Olimpik Marselj – Atletik Bilbao
Sporting – Viktorija Plzenj
Borusija Dortmund – Salcburg
Milan – Arsenal

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи