Lalatović: Želimo četvrto mesto i izlazak u Evropu

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović, pred gostovanje Radniku u 24. kolu Superlige, smatra da će Crvena zvezda, Partizan i niški Radnički zauzeti prva tri mesta, a da će se njegova ekipa u velikoj konkurenciji boriti za izlazak u Evropu.

"Nikad žešća konkurencija nije bila za izlazak u Evropu. Radnički Niš, Vojvodina, Napredak, Voždovac, Spartak, mi... A samo jedan od nas ide dalje, ne računajući Radnički. Kao što sam ranije rekao, Zvezda, Partizan i Radnički su sigurni i traži se četvrti putnik. Ja to znam, svi to znaju", rekao je Lalatović za klupski sajt.

Lalatović je iz tog razloga pozvao svoje fudbalere da nijedan meč ne smeju olako da shvate.

"Moramo da damo sve od sebe ukoliko želimo da završimo sezonu ispred jednog Kruševca i Novog Sada. To su sve gradovi koje bi mnogi voleli da vide u Evropi pre Čukaričkog. Evropu bi trebalo da igraju klubovi koji bi mogli na pravi način da prezentuju Srbiju, timovi koji imaju kvalitet, a ne da se gleda po gradovima ili možda politički".

Gostovanje u Surdulici opisao je kao jedno od najtežih u ligi, posebno što je označio Radnik kao tim koji ne leži Čukaričkom.

"Radnik je poznat kao dobar domaćin, a ima i kvalitetnu ekipu. Pobedili su nas na poslednja dva meča rezultatom 2:1 i to oba puta na našem terenu. Bili smo bolji, ali nismo imali ni sportske sreće. Promenićemo naš način igre u Surdulici da bismo došli do povoljnog rezultata. Lično, ne volim fudbal koji igra Radnik, ali im donosi bodove. I ja sam iskusniji, neću sigurno srljati i ići 'glavom kroz zid'. Nama je bitno da se vratimo neporaženi. Radnik igra kod kuće, pa neka onda oni nas napadnu", objasnio je Lalatović.

On je dodao da Čukarički može mnogo da postigne kada je suđenje 50:50 i da se u Superligi nijednog tima ne plaši u tom slučaju.

Utakmica 24. kola Superlige između Radnika i Čukaričkog igra se sutra od 15 sati.

 

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво