Ikardi menja Kavanija, PSŽ nudi Interu 110 miliona evra

Pari Sen Žermen uključio se u trku sa madridskim Realom za golgetera i kapitena Intera Maurija Ikardija i spreman je da ponudi 110 miliona evra za Argentinca.

Kako piše Korijere delo Sport, Parižani bi Ikardiju dali 40 miliona evra za petogodišnji ugovor.

Ikardi bi došao kao zamena za Edinsona Kavanija, čiji se odlazak očekuje na leto zbog nesuglasica sa prvom zvezdom tima Nejmarom.

Navodno, takva ponuda PSŽ-a je niža od Realove, koji nudi pet miliona više i od 30 do 50 odsto prihoda na Ikardijev lik.

Inter polako gubi strpljenje sa Ikardijem, posebno zbog čestih zahteva njegove žene i agenta Vande Nare oko poboljšanja finansijskih uslova i u sledećem prelaznom roku sašlušaće sve ponude.

Ikardi je u Interu od 2013. godine kada je došao iz Sampdorije i ubrzo postao lider ekipe.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво