Читај ми!

Vulićević: Injekcije, tablete? Nisam jedini sa bolovima

Kapiten fudbalera Partizana Miroslav Vulićević izjavio je da još uvek ne zna da li će zaigrati protiv Viktorije u Plzenju jer je povreda zgloba ozbiljnija nego što je u prvi mah izgledalo, ali da će uz pomoć lekarske ekipe iscrpeti sve mogućnosti kako bi bio spreman. Meč je na programu u četvrtak od 19 časova, direktan prenos je na našem Prvom programu.

Vulićević se povredio minulog vikenda na gostovanju u Lučanima tokom drugog poluvremena utakmice, ali je zbog već iskorišćene tri izmene i nepovoljnog rezultata po crno-bele ipak odlučio da ostane do kraja na terenu.

"Nije izgledalo ozbiljno u prvi mah, ali imam jaču distorziju zgloba. Moram da pohvalim lekarski tim Partizana koji čini sve da me osposobi za sutra. Ima još 24 časa do utakmice, videću kako će proći trening u Plzenju, pa ćemo zajedno sa stručnim štabom doneti najbolju odluku za tim, jer ovakve utakmica moraju da iznesu samo 100 posto spremni igrači", izjavio je Vulićević pred polazak u Plzenj za Partizan TV.

On je istakao da neće biti jedini fudbaler koji će sa bolovima istrčati na teren ukoliko lekarski tim proceni da ipak može da zaigra u Plzenju.

"Koristimo injekcije, tablete i sve opcije kako bih mogao da zaigram. Dosta fudbalera igra pod bolovima. Ja ću stisnuti zube pa šta bude", poručio je iskusni desni bek..

Revanš meč šesnaestine finala Lige Evrope između Viktorije i Partizana igra se u četvrtak od 19 sati u Plzenju. U prvom meču u Humskoj bilo je 1:1. Direktan prenos je na našem Prvom programu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи