Navijač Bešiktaša kupio 127 karata, i izgubio ih

Zaboravni navijač Bešiktaša Erdem Besli kupio je 127 karata za meč Lige šampiona između Bajerna i Bešiktaša, ali ih je zaboravio na kolima i ostao bez njih.

Turčin je želeo da iznenadi prijatelje i sve ih časti odlaskom na stadion kako bi bodrili Bešiktaš u meču Lige šampiona. Međutim, kada je preuzeo karte, svratio je do marketa i na parkingu na kolima zaboravio kutiju sa ulaznicama, a kada se vratio, našao je praznu kutiju.

Erdem Besli, koji živi u Regenzburgu, mestu oko 100 kilometara udaljenom od Minhena, vidno razočaran izjavio je: „Postigao sam autogol.“

Karte je platio preko „Ibeja“, a kada ih je pokupio, svratio je do supermarketa. Pošto je trebalo da očita karticu za parking, spustio je kutiju sa ulaznicama na krov automobila. Karticu je očitao, ali je zaboravio na karte.

Kada je stigao kući, setio se da je zaboravio karte. Odmah se vratio, ali pronašao je samo praznu kutiju. Kako se navodi, za ulaznice je potrošio petocifrenu sumu evra. Lokalna policija je samo konstatovala da su ulaznice nestale.

Vidno utučen, Besli je izjavio da je veoma tužan i da je skupo platio trenutak nepažnje.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи