Читај ми!

Srnić: Probaću kao u Krasnodaru…

Fudbaler Crvene zvezde Slavoljub Srnić sa puno optimizma čeka revanš protiv CSKA u Moskvi i poručuje da bi voleo da bude čovek odluke i odvede ekipu u osminu finala Lige Evrope. Utakmica između CSKA i Crvene zvezde igra se u sredu od 18 sati, uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a.

"Nismo primili gol, to je velika stvar. Svi znamo šta znači gol u gostima... Ko bi mogao da reši meč? Bilo ko, hajde da to budem ja. Probaću da šutnem kao protiv Krasnodara (gol iz daljine prim. aut)", rekao je Srnić srpskim novinarima koji će izveštavati iz Moskve.

Srnić smatra da beogradskih 0:0 daju velike šanse Zvezdi za prolaz.

"U Moskvi očekujemo sličan meč kao u Beogradu. Biće teško, daćemo sve od sebe da prođemo. Odlučiće veća želja i borba, to nam nikad ne nedostaje. Pođednake su šanse, a ulogu favorita prepustio bih njima", rekao je Srnić.

Prema njegovim rečima ruska zima neće predstavljati problem.

"I kod nas su takvi uslovi. Kako nama, tako i njima. Spremamo se kao i za svaku drugu utakmicu", naveo je krilni fudbaler i dodao da prijaju pohvale od Vitinja posle reči da su bočni igrači Zvezde opasni i brzi.

Crveno-beli su posle dvoipočasovnog leta iz Beogradabdoputovali u Moskvu, gde su ih dočekali sneg i temperatura od šest stepeni u minusu.

Utakmica između CSKA i Crvene zvezde igra se u sredu od 18 sati po srednjeevropskom vremenu. Direktan prenos je na Prvom programu RTS-a.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво