Читај ми!

Mudrinski: Aplauzi navijača podižu samopouzdanje

Golgeter Čukaričkog Ognjen Mudrinski, posle četiri meseca pauze zbog teške povrede, vratio se na teren protiv Mačve i poručio da će mu aplauzi navijača mnogo značiti za samopouzdanje.

Mudrinski je odigrao poslednjih 15 minuta u pobedi Čukaričkog (2:0), a malo je nedostajalo da povratak, raniji nego što se prognoziralo, obeleži golom.

"Mnogo su mi prijali ti aplauzi. Poznato je da sam izašao iz teške povrede i sigurno će mi ti aplauzi podići samopouzdanje. Hvala svima na lepoj dobrodošlici, verujte da mi to strašno znači. Bio sam u karantinu i konkurisao sam za tim, bez problema radim sve kao i ostali. Nisam znao da ću baš ući na teren, ali sam se nadao", rekao je Mudrinski za sajt kluba. 

Napadač Čukaričkog je dodao da mu mnogo znači podrška trenera Nenada Lalatovića, koji je rekao da mu je on miljenik jer je veoma hrabar fudbaler.

"Šef ima fantastičan odnos sa svakim igračem. To što je izjavio verovatno je izjavio s razlogom. Sigurno to ne bi rekao da ne misli tako. Moj posao je da ostavljam srce na terenu, a njemu hvala puno na tim rečima koje će mi definitivno biti motiv više", poručio je Mudrinski.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи