Читај ми!

Levandovski: Ignorišem Real, fokus mi je samo na Bajernu

Golgeter minhenskog Bajerna Robert Levandovski želi da ignoriše interesovanje Reala kako bi mogao da bude koncentrisan i tako pomogne timu da osvoji Ligu šampiona i upravo madridskom klubu skine krunu.

Levandovski se sve više spominje kao pojačanje Reala od leta, čak je i njegov agent u više navrata pričao o transferu, ali Poljak sada želi da se fokusira na Bajern.

"U ovom trenutku ne bavim se Realom. Ne bi bilo dobro za mene da, u trenutku spekulacija sa mogućim prelaskom u Real, ne budem koncentrisan na Bajern. Igrač sam Bajerna i daću sve od sebe da imamo uspešnu sezonu, pre svega da osvojimo Ligu šampiona", rekao je Levandovski za nemački Kiker.

Prema pisanju španskih medija, 29-godišnji fudbaler trebalo bi od leta da bude zamena za Karima Benzemu, koji je ove sezone razočarao.

Levandovski je već postigao 20 golova za bavarskog giganta ove sezone, a priliku da popravi skor imaće sutra protiv Bešiktaša u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи