Читај ми!

Pobede Juventusa i Napolija

Fudbaleri Juventusa savladali su domaći Torino sa 1:0 u 146. „Derbiju dela Mole“ koji je odigran u okviru 25. kola Serije A. Napoli je uspeo da savlada SPAL sa 1:0. Pobede zabeležili Benevito i Bolonja.

„Stara dama" je iako oslabljena stigla do važne pobede u borbi za „Skudeto". Zbog povrede nisu igrali Barzalji, Matuidia, Kvadrado i Mandžukić, dok je Bufon bio na klupi zajedno sa Dibalom. Novi peh dogodio se ekipi Juventusa već u 15. minutu povredio se Iguain i morao je da napusti teren.

Zamenio ga je Bernardeski i upravo on je asistirao kod jedinog gola na utakmici, kada je sjajno centrirao i Sandru nije bilo teško da sa dva-tri metra sprovede loptu u praznu mrežu. Igrao se 33. minut susreta.

Napoli je uspeo na svom terenu da savlada SPAL sa 1:0 i zadrži čelnu poziciju na tabeli ispred Juventusa koji ima bod manje.

Kaljehon je odlično uposli Alana koji je prošao kroz kazneni prostor i savladao golmana SPAL-a. Igrao se šesto minut susreta.Ispostavilo se da je to bio i jedini pogodak na meču.

Benevito je savladao Krotone sa 3:2, dok je Bolonja bila bolja od Sasuola sa 2:1

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи