Partizan preokretom u finišu do pobede u Lučanima

Mladost – Partizan 1:2 (0:0). Fudbaleri Partizana uspeli su da posle preokreta savladaju Mladost u Lučanima i zadrže korak za liderom prvenstva Crvenom zvezdom, koja ima devet bodova prednosti.

Fudbaleri Partizana uspeli su da u finišu stignu do pobede u Lučanima. Mladost je vodila do 86. minuta, a onda su u tri munuta crno-beli uspeli da postignu dva gola i preokrenuo  rezultat. Posle vodećeg gola Mladost je prvo ostala bez Tumbasevića, drugi žuti karton, a nakon izjednačenja dva žuta je zaradio i Jovanović pa su domaći meč završili sa devet igrača.

U meču koji su domaći završili sa dvojicom igrača manje posle isključenja Janka Tumbasevića i Petra Jovanovića, Mladost je povela golom Predraga Pavlovića u 70. minutu, a Partizan je preokrenuo preko Marka Jevtovića u 86. i autogolom Miloša Šatare u 89. minutu.

Ovom pobedom Partizan je vratio zaostatak od devet bodova za Crvenom zvezdom i napravio lepu uvertiru pred revanš meč protiv Viktorije koji se igra u četvrtak u Češkoj.

Đukić: Cela ekipa podbacila

Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je da je jedino zadovoljan osvojenim bodovima u Lučanima.

"Mogu da budem zadovoljan samo sa tri boda. Izuzetno loša naša utakmica, nismo imali igru, podbacila je cela ekipa. Ni u jednom trenutku nismo napravili zrelu šansu, a do preokreta smo stigli tek kad su isključeni njihovi igrači", izjavio je Đukić posle utakmice.

Trener Mladosti Nenad Milovanović pohvalio je svoju ekipu, ali je pokazao nezadovoljstvo odlukama glavnog sudije Aleksandra Vasića.

"Moj tim je bio izvanredan, ali ne mogu devetorica protiv jedanaestorice. Nemam nikakav komentar da ne bismo bili kažnjeni i klub i ja. To je naš fudbal. Partizan nije stvorio šansu pre isključenja."  

Nešto ranije Radnički je u Nišu savladao Bačku 3:0. 

Tok susreta:

15.50 - Kraj susreta. Mladost - Partizan 1:2.

15.44 - GOOOL! Partizan dolazi do preokreta - 2:1. Auto-gol Šatare u 89. minutu. Centrirao je Vulićević a odbrambeni igrač domaćina je pokušao da izbaci loptu, a li je ona završila u mreži Rosića.  

15.42 - GOOOL! Partizan stiže do izjednačenja - 1:1. Strelac je Jevtović u 86. minutu. Dugom loptom Nemanja Miletić je pronašao Jevtovića koji se našao sam ispred golmana Rosića i zatresao mrežu.  

15.25 - GOOOL! Mladost vodi protiv Partizana sa 1:0. Strelac je bio Predrag Pavlović u 70. minutu. Golman Partizana Stojković je istrčao van kaznenog prostora, intervenisao je glavom, ali je lopta došla do domaćih igrača, a potom do Pavlovića, koji preciznim šutem pogađa mrežu crno-belih.

15.01 - Počelo je drugo poluvreme u Lučanima ...

14.52 - Radnički Niš je savladao Bačku sa 4:0 (2:0).

14.47 - Poluvreme, Mladost - Partizan 0:0. Velika borba u tvrdom meču. Težak teren prouzrokovao je dosta grešaka na obe strane. Po nekoliko poluprilika pred oba gola ipak nedovoljno za promenu rezultata. Obe ekipe su bile skoncentrisane na odbranu svog gola i čekale grešku protivnika kako bi došle do ozbiljnije šanse. 

14.00 - Počeo je meč u Lučanima.

13.50 - Na poluvremenu Radnički Niš vodi protiv Bačke sa 2:0.

13.40 - Sastavi timova:

Mladost: Rosić, Petar Jovanović, B. Milošević, I. Milošević, Šatara, Pešić, Pavlović, Pejović, Tumbasević, Radivojević, Golubović.

Partizan: Stojković, Vulićević, N. R. Miletić, N. G. Miletić, Urošević, Đerlek, Jevtović, Pantić, Suma, Ivanović, Tavamba.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи