Milojević: Cilj je ispunjen

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević bio je zadovoljan pobedom ostvarenom na superligaškoj premijeri Crvene zvezde u 2018. godini nad Javorem od 3:0.

"Javor se predstavio u lepom svetlu. Uvek su ove prve utakmice nakon pauza teške jer nismo u takmičarskom ritmu još uvek, tek smo izašli iz priprema. Februar je mesec, uslovi su bili super kakvi umeju da budu u februaru. Pobedili smo, neke stvari nam se ponavljaju, ali potrebno je vreme kako bi se ispravile, i ja ću biti strpljiv", izjavio je Milojević.

Zvezdino zimsko pojačanje, Ben,  je propustio nekoliko dobrih prilika da postigne prvi gol za Crvenu zvezdu.

"Ben je 'polivalentan' igrač, može da odgovori odlično na četiri pozicije i u zavisnosti od taktike koristićemo ga na više mesta. Nedostajao mu je gol danas, ali nemojte zaboraviti da mu je ovo druga utakmica, dugo nije igrao u Olimpijakosu i biće mu potrebno malo vremena da uđe u golgetersku formu", rekao je trener Zvezde.

Milojević je rekao da je" Adžić imao nešto jači grč, dok za Boaćija još uvek ne može ništa konkretnije da kaže".
 
Posebno priznanje zaslužio je i Nenad Milijaš koji je nastupom protiv Javora oborio rekord Dejana Milovanovića i sada je igrač sa najvećim brojem nastupa nakon 1991. godine.

"Čestitam Mikiju, zaista, drago mi je što ga imam u timu. To je prelep jubilej, nisam znao. Drago mi je što to čujem od vas, 232 utakmice? Popraviće on to još", uz osmeh je izjavio Milojević.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво