Đukić i Tošić: Imali smo šanse, sve je otvoreno

Trener Partizana i fudbaler crno-belih Miroslav Đukić i Zoran Tošić složni su u izjavi da je Partizan bio bolja ekipa od Viktorije i da uprkos remiju od 1:1, ima podjednake šanse za prolaz.

"Ekipa se bez razmišljanja psihološki povukla nazad, protivnik je išao na izjednačenje, imali smo naše šanse koje nismo iskoristili. Ne mogu ništa da zamerim svojim igračima, mislim da su odigrali odličan meč protiv odlične ekipe i sve je ostalo otvoreno za Plzenj da se tamo rešava", prvi su utisci trenera Đukića posle meča.

On smatra da je Partizan odgirao onako kakav je bio dogovor iz svlačionice, kao i da će napadački mentalitet vladati i u Češkoj.

"Bili smo agresivni, nismo dozvolili da nam dobra ekipa kakva je Viktorija stvara šanse, tamo ćemo isto igrati napadački i ići na pobedu", dodao je Đukić.

Zoran Tošić izjavio je da je uprkos boljoj igri Partizana, protivnik pokazao kvalitet i iskustvo.

"Sigurno da ostaje žal kada ne pobediš na svom terenu, ovo je Evropa, ovo su ozbiljne utakmice i protivnici, rezulatat je realan, možda smo ipak bili malo bolji, ali nismo uspeli da sačuvamo mrežu", rekao je Tošić.

On je dodao da Partizan nije hteo da se povuče, već da ih je Viktorija na to naterala.

"Bilo je evidentno da će posle gola krenuti agresivnije, imali smo u planu da se ne povlačimo, ali nas je protivnik na to naterao. Već nekoliko mečeva nakon vođstva ne dovršavamo meč već primamo gol, to nam se ponavlja iz utakmice u utakmicu, a ovakva takmičenja to ne praštaju", izjavio je fudbaler Partizana.

On je dodao da će revanš biti potpuno otvoren i da veruje u prolaz Partizana.

"Otvoren je revanš, Viktorija je ozbiljan protivnik, šampion svoje države i u Češkoj pobeđuje sve pred sobom, odigrali smo egal sa njima i ne vidim zašto tako ne bi bilo u revanšu", izjavio je Tošić.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво