Читај ми!

Skok na Fifa listi, Srbija 34. na svetu

Fudbalska reprezentacija Srbije napravila je skok od tri mesta na najnovijoj Fifa lista i sada je 34. na svetu. Srbija ima 784 boda, čak 18 više u odnosu na prošli mesec iako nije igrala.

Reprezentacija Srbije nalazi se trenutno odmah ispred Ukrajine, Australije i Rumunije, a iza Irana, Škotske i Republike Irske, selekcije ispred koje je završila u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Kada je reč o rivalima "orlova" na Mundijalu u Rusiji, Brazil je ostao drugi, kao i Švajcarska osma, dok je Kostarika napredovala za dve pozicije na 25.

Nije bilo promena u samom vrhu, Nemačka je i dalje prva, dok su uz Brazil i Švajcarsku među 10 najboljih redom Portugalija, Argentina, Belgija, Španija, Poljska, Francuska i Čile.

Naredna Fifa lista biće objavljena 15. marta.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи