Svi putevi vode u Humsku

Navijači Partizana polako pristižu u Humsku, gde crno-beli igraju protiv Viktorije.

20.00 – Sve je veća gužva na prilazima stadionu...

19.40 – Atmosfera oko stadiona u Humskoj...

19.35 – Pre nekoliko minuta, stigla je gostujuća ekipa na stadion...

19.30 Iz Partizana su apelovali na navijače da dođu na utakmicu dva sata pre početka meča, a za sada nema gužve na ulazima na stadion.

19.20 – Nešto više od 90 minuta do početka meča u Humskoj. Nema gužve na prilazima stadionu, a čini se da ima više policije nego u utorak kada je igrala Crvena zvezda sa moskovskim CSKA, javlja reporter RTS-a.

Posle 13 godina, crno-beli ponovo se nalaze u "evropskom proleću" sa željom da, kao što su tada ukrajinski Dnjepar, sada eliminišu češkog predstavnika i nastave kampanju na međunarodnoj sceni.

Rival je Viktorija, ove sezone ubedljiv kao lider u šampionatu Češke, ali trener Miroslav Đukić najavio je da neće odstupiti svog stila i poručio – napad.

"Svesni smo važnosti utakmice, ozbiljnog protivnika, ali ulazimo bez straha bez obzira na to što neće biti lako. Akcenat stavljam na svoju ekipu. Pokušaćemo da nametnemo stil igre i dominiramo, ali moramo voditi računa da nas ne ugroze iz kontranapada", rekao je Đukić uoči meča.

Problem za crno-bele stvorila je povreda velikog zimskog pojačanja iz Olimpijakosa Saše Zdjelara, koga će u prvoj postavi verovatno zameniti rezervista Jevtović.

Utakmica između Partizana i Viktorije igra se od 21.05 na stadionu u Humskoj, uz prenos na Prvom programu i lajv striming na sajtu RTS-a.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво