Читај ми!

"Sport ekspres": Zvezda bila bolja, CSKA čeka kazna Uefe

Ruski portal "Sport ekspres" strahuje da će Evropska fudbalska unija zatvoriti više sektora na tribinama stadiona CSKA za revanš meč protiv Crvene zvezde u Ligi Evrope, zbog nereda ruskih navijača u Beogradu. Isti medij opširno je izveštavao iz Beograda i stadion "Rajko Mitić" opisao kao zdanje iz prošlog veka, ali i pohvalio ambijent i pesme navijača Zvezde.

Navijači CSKA su na jučerašnjem meču na stadionu "Rajko Mitić" (0:0) u više navrata koristili pirotehnička sredstva, a početkom drugog poluvremena i uz "topovske udare" napravili toliko veliku bakljadu da se ceo teren od dima nije video, što sigurno nije promaklo delegatu iz Uefe.

"Koliko sektora će Uefa zatvoriti na stadionu CSKA", ističe se u naslovu Sport ekspresa, a potom i podseća da je klub iz Moskve već nekoliko puta bio kažnjavan zbog ispada na tribinama.

"Teško je predvideti odluku, ali može da se pretpostavi da će kazna biti rigorozna. Uefa će brzo otvoriti postupak", pišu Rusi.

Isti medij opširno je izveštavao iz Beograda i stadion "Rajko Mitić" opisao kao zdanje iz prošlog veka, ali i pohvalio ambijent i pesme navijača Zvezde.

"Zvezda je bila bliža pobedi, a CSKA je sačuvao mrežu zahvaljujući golmanu Akinfejevu (odbranio zicere Radonjiću i Le Taleku prim. aut.). Veliki problem je suspenzija Golovina, posebno što nije u formi Džagoev i biće ogromna rupa u sredini terena u revanšu".

Revanš meč šesnaestine finala Lige Evrope na programu je sledeće srede u Moskvi.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво