Читај ми!

Borjan i Stojković: Imamo velike šanse i dalje

Fudbaleri Crvene zvezde Milan Borjan i Filip Stojković složili su se da je remi bez golova protiv moskovskog CSKA dobar rezultat i da daje realne šanse za prolaz u osminu finala Lige Evrope. Revanš meč CSKA i Crvene zvezde igra se za tačno sedam dana u Moskvi.

Čuvar mreže Milan Borjan naglasio je da nije imao puno posla, pohvalivši kompletan tim da je defanzivno bio na visokom nivou.

"I u prethodnim utakmicama smo pokazali da kao ekipa dobro funkcionišemo, tako da mi je drago da nemam mnogo posla, ako ne računamo veliki broj kornera protivnika. Ali i tu su momci odlično reagovali. Odigrali smo dobru utakmicu, pre svega odbrambeno. Imali smo šanse koje nismo iskoristili, ali ko zna zašto je to dobro, možda nam se vrati u Moskvi", priča Borjan.

On veruje da su crveno-beli sposobni da u Moskvi naprave rezultat za prolaz dalje.

"Imamo mnogo dobre šanse, imali smo ih i pre ovog meča. Ekipa smo koja veruje u sebe i treba svaku utakmicu da verujemo u sebe i pokušamo da pobedimo. Nismo imali sreće sa završnicom, u gostima ćemo tražiti svoju priliku, pokazali smo da umemo da igramo na rezultat i na strani", zaključio je Borjan.

"Zadovoljan sam rezultatom, iako bih mnogo srećniji da smo pobedili. Imali smo dosta dobrih šansi, ali 0:0 pred revanš je dobar rezultat. Bili smo dobri u odbrani, CSKA nije stvarao izgledne šanse kao mi. Nedostajala nam je bolja završnica, ali prezadovoljan sam što nismo primili gol", rekao je Stojković novinarima posle utakmice.

Hitri desni bek smatra da Zvezda sada ima veće šanse za plasman u sledeću fazu.

"Posle ovog susreta sigurno je da mi imamo veće šanse za prolaz dalje jer nam gol u gostima mnogo znači. Takođe, mnogo prilika smo danas promašili da nam se ne bi vratilo u Moskvi. Imamo izgledne šanse za prolaz", rekao je Stojković, koji je u šali "pecnuo" saigrača Nemanju Radonjića zbog promašenog zicera rečima da bi trebalo više da radi na realizaciji sa pomoćnim trenerom Milanom Kosanovićem.

Revanš meč CSKA i Crvene zvezde igra se za tačno sedam dana u Moskvi.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво