Milojević: Akinfejev pokazao klasu, a mi da možemo sa svima

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević zadovoljan je igrom ekipe u remiju sa moskovskim CSKA i istakao kvalitet golmana Igora Akinfejeva.

"Mogu da budem zadovoljan igrom, u većem delu meča, posebno što dolazimo iz priprema. Očekivao sam ovakav CSKA, tvrdu utakmicu... CSKA je i dalje favorit, a mi smo pružili korektnu partiju i imali izvanredne šanse. Možemo sa svima sa se nosimo, pokazali smo da se nikoga ne plašimo", rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

Milojević dodaje da Zvezda, posle beogradskih 0:0, ima pođednake šanse za prolaz kao i pre prvog meča.

"Da li su šanse veće ili manje? To je hipotetičko pitanje. Ispravićemo greške koliko god budemo mogli. Kolike god šanse smo imali pre utakmice tolike su i sada".

Crveno-beli mogu da žale za propuštenim prilikama Nemanje Radonjića i Demijana Le Taleka, kada se maestralno istakao Akinfejev, kao i za promašajem Nenada Krstičića.

"Odbrana CSKA je jedna od najboljih u Evropi sa liderom Akinfejevim. U nekoliko situacija pokazao je klasu. I najmanja prilika mora da se iskoristi, u prethodnim takmičarskim mečevima smo ih koristili. Pravili smo prilike i protiv Zenita, to je dobro, ali moramo da poradimo na realizaciji na treningu".

Naglasio je i da nije hteo da rizikuje sa Ričmondom Boaćijem koji je zbog povrede pauzirao u prethodnom periodu.

"U razgovoru sa Boaćijem i medicinskim timom doneli smo odluku. Postojao je veliki rizik obnavljanja povrede. Nikad neću stavljati u rizik zdravlje igrača. Očekujem da bude u revanšu", poručio je trener Zvezde.

Njegov kolega iz CSKA Viktor Gončarenko imao je zamerke na igru svog tima u napadu.

"Jasno je da će se sve rešiti u Moskvi. Žao mi je što nismo realizovali neku šansu, imamo odlične napadače i morali su da daju gol, imam zamerke na njih. U odbrani smo bili dobri, bilo je tenzije kod oba gola, drago smo uspeli da sačuvamo mrežu", rekao je Gončarenko, dodavši da je veliki gubitak što je Aleksandar Golovin zaradio večeras suspenziju i neće ga biti u revanšu.

Revanš meč dva tima igra se sledeće srede u Moskvi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи