Читај ми!

Lakazet mesec i po dana van terena zbog povrede

Fudbaler Arsenala Aleksandre Lakazet zbog povrede biće van terena između četiri i šest nedelja, objavio je londonski klub. Predviđa se da će Lakazet na teren da se vrati u aprilu kada Stouk dolazi Arsenalu u utakmici Premijer lige.

Francuski napadač je obavio manju operaciju kolena i očekuje se da propusti čak sedam mečeva, dva duela sa Estersundom u Ligi Evrope, isto toliko protiv Mančester Sitija u Liga kupu i Premijer ligi, a u istom takmičenju i susrete protiv Brajtona, Votforda i Lestera.

Lakazet je prošlog leta stigao na Emirejts kao veliko pojačanje iz Liona za 53 miliona evra, ali nije opravdao uložen novac, pa je Arsenal u januaru morao da dovede Pjer-Emerika Obamejanga i drugi put u istoj sezoni sruši rekordan transfer sa 63 miliona.

Predviđa se da će Lakazet na teren da se vrati u aprilu kada Stouk dolazi Arsenalu u utakmici Premijer lige.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво