Читај ми!

Gatuzo najmanje plaćen trener u Seriji A

Trener fudbalera Milana Đenaro Gatuzo najmanje je plaćen šef stručnog štaba u Seriji A sa primanjima od 120.000 evra po sezoni, piše Gazeta delo Sport. Najplaćeniji trener u Italiji je Masimilijano Alegri iz Juventusa sa platom od sedam miliona evra.

Nekadašnji prvotimac "rosonera" i reprezentativac Italije jesenas je napustio poziciju trenera omladinaca i preuzeo prvi tim, ali mu je plata ostala nepromenjena i iznosi 10.000 evra mesečno.

Najplaćeniji trener u Italiji je Masimilijano Alegri iz Juventusa sa platom od sedam miliona evra, dok Lučano Spaleti iz Intera zarađuje četiri miliona.

Gatuzov prethodnik u Milanu Vićenco Montela zarađivao je tri miliona evra godišnje, a ispred Gatuza je trener Verone Fabio Pekija sa 250.000 evra po sezoni.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво