Читај ми!

Kejn doneo pobedu Totenhemu protiv Arsenala

Fudbaleri Totenhema savladali su Arsenal sa 1:0 (0:0) u derbiju 27. kola Premijer lige. Domaćin je ovom pobedom pobegao najljućem rivalu na plus sedam bodova.

Derbi severnog Londona na Vembliju, pred 83.222 navijača, prepao je Totenhemu. Strelac odlučujućeg pogotka bio je Hari Kejn u 49. minutu susreta. Drugo poluvrem donelo znatno lepšu i uzbudljiviju igru. Obe ekipe propustile su po nekoliko prilika za gol.

Prvo poluvreme nije donelo uzbuđenja, uglavnom su ekipe čekale grešku protivnika i slobodno se može reći nusu je dočekale.

Znatno sadržajniji bi je drugi deo igre. Već u 49, minutu Kejn je zatresao mrežu Arsenala. Dejvis je uputio fantastičan centaršut sa leve strane, Kejn je bio najviši u skoku i Čeh je bio nemoća.

Posle ovog gola igra se rasplamsala, konačno je zapretio i Arsenal preko Vilšira, Totenhem odgovara sa nekoliko propuštenih prilika. Vredi istaći prilike Alija koji je imao stuaciju jedan na jedan, međutim šutirao je kraj gola. Tripijer je zahvatio loptu iz voleja, ali je Čeh krajnjim naporom uspeo da odbrani.

Lamel je je u finišu susreta mogao da zapečati sudbinu Arsenalu, i on je bio u situaciji jedan na jedan, ipak Čeh je izašao kao pobednik i iz ovog duela.

Kazna je mogla da usledi u nadoknadi vremena Lakazet je bio sam na oko deset metara ispred golmana, usledio je nekontrolisan šut i lopta je završila na tribinama.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи