Grafičar postao nova Zvezdina filijala

Beogradski trećeligaš Grafičar biće filijala fudbalskog kluba Crvene zvezda, pošto je danas potpisana saradnja između dva kluba.

Crveno-beli, posle šest godina i raskida sa Sopotom, ponovo imaju filijalu gde će mladi fudbaleri sticati seniorsko iskustvo.

"Ovo je lepa prilika da ovim činom potvrdimo veoma uspešnu saradnju sa Grafičarom. Naše opredeljenje je da nam Grafičar bude filajala u kojoj će naši mladi igrači sticati seniorsko iskustvo i pripremati se za ulogu u Crvenoj zvezdi. Zbog toga smo veoma ponosni, u protekloj godini sve je dobro funkcionisalo i verujem da će ovim sporazumom saradnja biti unapređena", rekao je predsednik Zvezde Svetozar Mijailović.

Kako je saopšteno, kompletna infrastruktura Crvene zvezde biće u službi Grafičara i njegovih ekipa, dok je za kordinatora izabran legendarni Zvezdin kapiten Vladimir Petrović Pižon - četvrta "Zvezdina zvezda".

Ove sezone sedmorica fudbalera Zvezde ustupljena su Grafičaru - Aleksandar Stanković, Aleksa Terzić, Veljko Nikolić, Nemanja Stojić, Slađan Rakić, Jug Stanojev i Stefan Cvetković.

broj komentara 1 pošalji komentar
(petak, 09. feb 2018, 16:18)
anonymous [neregistrovani]

Zvezdine filijale

A kada ce Dorcol i Bezanija postati Zvezdine filjale ?