Evra povratnik u Premijer ligu, do kraja sezone "duva balončiće"

Francuski internacionalac Patris Evra potpisao je ugovor do kraja sezone sa premijerligašem Vest Hemom, saopštio je londonski klub.

Francuz je potpisao ugovor do juna ove godine, a u novom klubu zadužio je dres sa brojem 27.

Poslednji Evrin anganžman bio je francuski Olimpik, koji ga je u novembru prošle godine suspendovao zbog udaranja navijača svog kluba pred meč sa Vitorijom.

Tokom karijere Evra je nastupao za Nicu, Monako, Mančester junajted, Juventus i Olimpik.

"Zaista sam srećan što sam postao član Vest Hema. Drago mi je što sam se vratio u Premijer ligu i volim ovu igru", sa osmehom je rekao novi 36-godišnji levi bek "čekićara".  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво