Obamejang: Miktarijanov dolazak uticao i na moj dolazak

Pjer-Emerik Obamejang je izjavio da je veoma važan, ako ne i presudan faktor u njegovom prelasku u Arsenal bila činjenica da će ponovo igrati sa Henrikom Miktarijanom.

Gabonac je poslednjeg dana prelaznog roka napustio Borusiju iz Dortmunda i za, u Arsenalovom slučaju, rekordnu sumu od 56 miliona funti stigao u London. Sedam dana pre toga, u trampi, Miktarijan je stigao na Emirejts, dok je put Old Traforda krenuo Aleksis Sančez.

Par je igrao jako dobro zajedno, u timu Borusije iz Dortmunda, a Obamejang je sada otkrio da su mnogo razgovarali uoči zimskih transfera.

"Zvao me je nekoliko puta i pitao da li dolazim. Ja sam želeo da znam da li on prelazi u Arsenal. Kada mi je potvrdio, znao sam da ću i ja za njim", rekao je Obamejang.

"To je kao da ste ponovo sa bratom. On mi je veoma dobar prijatelj. Igrali smo zajedno i veoma sam srećan što ga vidim ponovo", dodao je Obamejang i naglasio da se on i Miktarijan odlično slažu na terenu.

Sada bismo mi ovde da naglasimo kako je to i izlišno napominjati, posebno u kontekstu prvog meča koji su zajedno odigrali u Arsenalu (5:1 protiv Evertona), uz Obamejangov gol i tri Jermeninove asistencije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи