Sedorf preuzeo Deportivo: Veliki izazov, verujem u opstanak

Nekadašnji holandski fudbaler Klarens Sedorf zvanično je postao trener Deportiva iz La Korunje i najavio žestoku borbu za opstanak.

Sedorf je na zvaničnoj promociji istakao da dolazak u La Korunju vidi kao novi izazov u karijeri, s obuzirom na to da se nekadašnji šampion Španije trenutno nalazi u zoni ispadanja sa samo 17 bodova posle 22 odigrana kola.

"Volim izazove i imamo ciljeve koje želimo da dostignemo ove sezone. Ovo je veliki klub sa mnogo kvalitetnih igrača i uveren sam da ćemo brzo popraviti rezultate i opstati u ligi", izjavio je nekadašnji trener Milana, Atletiko Paranensea i kineskog Šenžena na predstavljanju u Deportivu.

Sedorf je tokom dve decenije karijere igrao za Ajaks, Samdoriju, Real Madrid, Inter, Milan i Botafogo i osvojio ukupno 20 trofeja uključujući četiri Lige šampiona sa tri različita kluba (dve sa Milanom, Ajaksom i Realom).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво