Binić: Odluka Uefe od velike važnosti za srpski fudbal

Član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije zadužen za regularnost takmičenja Dragiša Binić izjavio je da mu je veoma drago što je usvojena žalba Crvenoj zvezdi da sa navijačima dočeka moskovski CSKA u Ligi Evrope i da je takva odluka Uefe od velike važnosti za srpski fudbal.

"Drago mi je što će Crvena zvezda igrati pred punim stadionom. Ova odluka je od ogromne važnosti za srpski fudbal i srpski sport, jer je pred nama još jedna utakmica u kojoj će atmosfera biti spektakularna. Sigurno je da ce Crvenoj zvezdi podrška navijača mnogo značiti u utakmici protiv CSKA. Verujem da imaju dovoljno snage i kvaliteta da naprave korak dalje u Evropi", rekao je Binić.

On je podsetio da FSS i predsednik Slaviša Kokeza uživaju veliki ugled u krovnoj evropskoj fudbalskoj organizaciji, što je posle Partizana pokazano i na primeru Crvene zvezde.

"Odluka je i nova potvrda da FS Srbije i predsednik našeg saveza imaju odličnu poziciju i veliki ugled u Uefi, nikad veći i značajniji od trenutnog. Ne bi smelo da se zaboravi da je u prošlosti bilo sličnih problema i sa Partizanom, pa je ponovo ishod bio pozitivan", zaključio je Binić, član šampionske generacije Crvene zvezde iz Barija.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво