Читај ми!

Pobeda Bajerna, poraz Šalkea

Fudbaleri Bajerna nastavljaju pohod ka tituli savladan je Majnc sa 2:0 (2:0) u meču 22. kola Bundeslige. Do ovog kola prvi pratilac Šalke poražen je na svom terenu od Verdera sa 2:1.

Bajern je zabeležio novu pobedu 17. u šampionatu i sada ima 18 bodova više u odnosu na drugoplasirani Leverkuzen.

Bajern je napadao, Majc se branio, a odbrana domaćih kapitulirala je dva puta. Baverce je u vođstvo doveo Riberi u 33. minutu. Konačan rezultat postavio je Rodrigez u 44. minutu.

Iako je Bajern nastavio da pritiska gol domaćina i u nastavku, strelci nisu bili precizni pa su mreže mirovale.

Šalke je na svom terenu poražen od Verdera iz Bremena. Domaćin poveo golom Konoplijanka u 24. minutu. Šalke je kontrolisao igru i rezultat sve do 78. minuta kada je Nastasić zaradio drugi žuti karton i domaćin je ostao sa igračem manje.

Već u narednom minutu Verder je stigao do izjednačenja, a strelac je bio Kruse. Konačan rezultat i pobedu gostima doneo je Junuzović u trećem minutu nadoknade.

Današnji rezultati 22. kola Bundeslige:

Majnc - Bajern 0:2
Šalke - Verder 1:2
Frajburg - Leverkuzen 0:0
Herta - Hofenhajm 1:1
Volfsburg - Štutgart 1:1

Menhengladbah - Lajpcig 18.30

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво