Bajern preokretom do pobede nad Hofenhajmom

Fudbaleri Bajerna savladali su posle preokreta Hofenhajm sa 5:2 u meču 20. kola Bundeslige. Jojić i Kostić strelci u remijima Kelna i Hamburga. Pobeda Šalkea.

Bajern je zabeležio novu pobedu, 16. u šampionatu Nemačke. Iako je protivnik već u 12. minutu vodio sa 2:0 na „Alijanc areni", domaćin je uspeo do poluvremena da izjednači, a u nastavku postigne još tri gola za ubedljivi trijumf. Bajern je nastavio pohod ka novoj tituli i zadržao prednost od 16 bodova u odnosu na drugoplasirani Šalke.

Gosti su poveli u preko Uta već u trećem minutu susreta. Hovenhajm je duplirao prednost u 12. minutu, a strelac je bio Gnabri.

Levandovski je smanjio prednost gostiju u 21. minutu. Bajen je do izjednačenja stigao četiri minuta kasnije preko Boatenga.

Koman je doveo Bavarce u vođstvo u 63. minutu susreta. Prednost Bajerna povećao je Vidal u 66, konačan rezultat postavio je Vagner u 90. minutu.

Keln i Augsburg odigrali su nerešeno, 1:1. Jojić je doveo Keln u vođstvo u 40. minutu sjajnim golom iz slobodnog udarca sa oko 25 metara. Izjednačenje Augzburgu doneo je Kajuibija u 77. minutu susreta.

Lajpcig i Habur odigrali su, takođe, nerešeno 1:1. Domaćin je poveo u devetom minutu preko Bruba. Filip Kostić je izjednačio u 29. minutu, kada je posle asistencije Junga obišao golmana i zatresao mrežu.

Dortmund je na svom terenu igrao nerešeno protiv Frajburga - 2:2. Domaćin je poveo preko Kagave u devetom minutu. Frajburg je uspeo da preokrene rezultat preko Petersena u 21. i 68. minutu, da bi Toljan postavio konačnih 2:2 u trećoj minuti nadoknade.

Šalke je pobedio na gostovanju u Štutgartu sa 2:0. Oba gola postignuta su u prvom poluvremenu. Naldo je doveo goste u prednost u 14. minutu, a konačan rezultat postavio je Harit u 19. kada je bio precizan sa bele tačke.

U poslednjem meču dana, Verder i Herta igrali su bez golova. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво