Читај ми!

Flamini posle šest meseci "odmora" potpisao za Hetafe

Nekadašnji fudbaler Arsenala i Milana Matije Flamini posle šest meseci pauze bez kluba potpisao je ugovor sa Hetafeom, saopštio je španski klub.

Francuz je potpisao ugovor na 18 meseci i na taj način zaigraće u četvrtoj od pet najjačih liga.

Matije Flamini, nekada jedan od najboljih zadnjih veznih na svetu, u martu će napuniti 34 godine, a "odmarao" je od letos nakon što mu je istekao ugovor sa Kristal Palasom.

On je prošao mlađe kategorije Olimpika iz Marselja, za koji je debitovao 2003. godine i već posle jedne sezone prešao u Arsenal, gde je u prvom mandatu, od 2004. do 2008. nastupio 102 puta, postigao sedam golova i bio deo tima koji je 2006. godine stigao do finala Lige šampiona.

Potom je prešao u Milan, sa kojim je osvojio Seriju A, da bi se 2013. godine ponovo vratio u Arsenal i za tri sezone osvojio dva FA kupa i jedan Komjuniti šild. Prethodnu sezonu proveo je u Kristal Palasu.

U svetu fudbala poznat je po tome što je mnogo veći novac zaradio privatnim biznisom u proizvodnji levilinske kiseline.

Za reprezentaciju Francuske odigrao je samo tri utakmice.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво